ont i hjärtat

Jag tycker det är sjukt jobbigt att umgås med folk som är yngre än en själv men som är så mycket mer mognare. Man känner sig obekväm och  vet inte riktigt var man ska ta vägen. Vill bevisa att man visst kan och drar igång ett vuxet samtalsämne som man känner sig säker i men då ska dom komma med sina krångliga ord som man ändå sitter där som ett ?.
hjälp life is hard.

haha


snygg

Undra vad som skulle hända om man sa högt att man tycker en själv är snygg? Hur skulle folk reagera?
Man vill ju testa nästan bara för att se folks miner och höra deras svar.
Att folk är fula hör man ju varje dag eftersom det verkar som det enda folk gör är och klagar men tvärtom liksom?
HAHA

Talang

Har alla en talang? I så fall måste jag nog vara den enda som inte har det. Alla verkar vara duktiga på någonting, det kan vara hur litet som helst men något.
Jag har tänkt en del på det där och jag kan komma på något men sen tänka hur många gånger det har gått fel när jag gör det.
Samma sak med det att alla som kan tex sjunga kan spela instrumnet,dansa osv osv sov. Kan inte dom dela med sig?
Men min fråga är verkligen har alla en talang? Är alla bra på någonting? måste det vara ?

hjälp!

När man var liten gick alltid tiden så otroligt långsamt och det kändes som tio år i mellan varje födelsedag.
Nu flyger tiden iväg. En dag känns som en timma och man kommer adlrig ihåg vad man gjorde dagen innan.
Man ska ha tid att plugga,träffa vänner,jobba, osv osv men också hinna ta det lugnt. Idag är det måndag men det känns redan nu som hela veckan är över. hjälp är jag den enda stressade 16 åringen?


dejting

Det är inte ofta man dejtar när man är i 16 års åldern, right?
Eller är jag helt fel ute? Jag tycker i alla fall att der verkar så stört roligt och jag vill bara ut iu dejting världen nu. Mina äldre tjejkompisar runt 20 kan inprincip fårga vem som helst på gatan om nummer och så sedan börja dejt. Hur förvånad skulle inte en sextonårig kille bli om jag gick fram till honom och frågade om han ville gå på dejt med mig? I want it nooow.

?

Ska vi göra något åt världsproblemen eller ska vi skita i det och gå vidare?

Blondinbella

Som jag sagt tidigare är jag "beroende" av att läsa folks bloggar.
Blondinbella verkar vara en tjej som jag inte har något gemensamt med, jag tycker inte om hennes åsikter, jag hatar hennes klädstil, hennes sätt att vara/skriva är inget i min stil. Men ändå så är jag helt fast med att läsa hennes blogg varje dag!  varför?!
Jag tycker inte hennes blogg är speciellt intressan, tillställningarna hon är på verkar värdelösa men ändå är jag fast.
Jag kan inte säga att jag ogillar henne men jag ogillar starkt hennes blogg!! Det jag gillar minst måste ju vara hennes alldedes för höga självkänsla. Hon har såna höga tankar om sig själv och om så hon borde vara, ta det lugnt du är ju trorts allt bara 18. Men sedan märkte man ju där av hennes fars inlägg att hon kanske inte är så mogen trots allt.

men kissie är ändå värst.

smoke

Hörde på långa vägar att det är mer än 50 % som röker i svergie? Stämmer verkligen det? Låter ju helt sjukt, visst många i min omgivning röker men ändå. Jag röker själv men tycker man känner sig oehört töntig & ensam när man går och röker på gatorna. sant?
Men sen måste jag ju bara framför att vad händer? Det känns ju som varenda kotte röker på just nu. Nu är det inte längre de vanliga cigaretterna som gäller. sick

+ / - = 0

Jag har varit svindålig på att blogga senaste månaden. Jag tror det beror på att jag känner att jag bara ger ut mer & mer av mig själv här på bloggen. Om någon av mina nära vänner skulle läsa den skulle dom lätt veta att det var jag. Det är läskigt. Jag tycker det är super att blogga men jag vill inte att någon som jag känner ska läsa den! Enda alternativet är ju då att vara anonym men då är det - att jag inte kan berätta om jag har avrit på någon rolig tillställning eller liknande. Jag kan inte berätta om saker som hänt mig osv osv. Hur ska jag göra?
Sen vill jag inte heller skirva om vad jag gör på dagarna som alla andra tusen bloggare. Det är ett problem som det inte finns något svar på.

RSS 2.0