just nu

i huvudet på mig idag:
- jullov = underbart!
- lön, mycket bra lön, kanske för bra? kan det blivit fel?
- snart julafton.
- jobb imorgon :/
- är jag lite utnyttjad av honom?

hörni!

kommentera på allt istället för att skriva det någon annanstans, alltid kul att höra vad ni tycker även dåliga saker!

undrande

Jag måste bara undra! Känner ni igen er i hur ni var när ni var små?
Jag har knappt några minnen från när jag var liten fast jag vet att min barndom var toppen.
Men jag menar, hur mycket "borde " man komma ihåg?
Ser ni er själva i hur ni var i fyran-femman och nu? Jag känner mig som jag blivit en helt annan!

Jag vill påstå att jag har varit alla fjortis sorter som finns. Men jag kan inte förstå hur jag tänkte då? Hur kunde jag tycka den var snyggt med en rand under hakan? Hur kunde jag tycka det var snyggt med typ sånna där scala jeans?
Nej jag förstår inte, borde jag ens förstå? Lite kan jag tycka att jag MÅSTE känna igen mig. men jag fattar helt enkelt inte hur jag kunde vara som jag var :S

nej snälla...

Jag stör mig så otroligt mycket på folk som blir bästa kompis med varandra efter att dom träffats en-två gånger.
Jag menar vad är grejen? Då kan ju liksom inte lärt känna varandra om du träffats så få gånger? Eftersom när man oftast träffar någon ny träffar man dom i genom någon och då kan man ju inte heller få den "kontakten" så gör att man blir nära vänner? Jag känner bara att varför? Okej absolut det är jätte roligt att träffa nya männiksor men varför ska alla låtsas att dom hyper tajta så snabbt? Alla ser ju i genom det att dom inte är det. Är det bara otroligt ytliga männiksor som gör sånt? Eller kan man ens vara otroligt ytlig? Jag menar alla har ju en insidan och då kan man ju inte göra så eller? äh jag vet inte men jag anser bara att det är helt jävla onödigt.

Magnus Betnér

Måste bara få säga att Magnus Betnér är sjukt bra. Hans råa humor slår allt!
Citerar: Jag tycker vissa männiksor är idioter , men jag kan ju inte rå för att dom är kända.
Ser ju just hans sjukt roliga show på femman :)   



image2

just nu

Det som finns inuti mitt huvud just nu är :
- Panik, eftersom jag har för lite pengar och fortfarande mycket julklappar kvar att köpa.
- Så skönt med jullov.
- Undran över vad som händer på nyår.
- Jag vill vara kär.
- Jag är så lycklig för jag har världens bästa kompisar.
- Längatar till mellandags rean!
 thats all!

Alla är vi fjortisar,och så är det!

- Shit vilken fjortis.
Är der någon som inte sagt så någon gång? Är det någon gång någon sagt så om dig?
Klart det är!, eller tror jag iallafall. Jag anser att dom som går runt med tre liter idomin på läpparna och long champ tycker att dom som kallas "emo" och dom med reebook och tjocktröjor mitt i vinter är fjortisar. Dom som använder alldedes för mycket brunpuder i ansiktet tycker dom som sminkar sig vitt är fjortisar och tvärt om. Så är det.
Alla kallar alla för fjortisar, killar som tjejer. Och varför, varför ska man inte få vara en fjortis då? Varför är det så jätte fel? Är det fel att ta på sig det man tycker är snyggt? Är det fel att sminka sig som man vill? Är det fel att se ut som man vill så man själv känner sig snygg?
Om man känner att man verkligen vill hänga på sbn och liknande och tycker det är kul ska man inte får göra det då för då kallas man fjortis? Nej jag tycker allt det där med uttrycket fjortis är så jävla meningslöst. Fast i för sig, så länge man inte går fram och säger det eller kollar snett på någon som man tycker är fjortis måste det väll vara ganska lugnt? Lika mycket som folk får se ut hur dom vill får dom väll också tänka hur dom vill.

När ska jag hinna vara femton?

I tonåren så handlar allt väldigt mycket om utseendet. Det handlar om att vara snygg,se äldre ut och passa i alla lägen. Att man ska se äldre ut är en grej som jag söter på himla ofta. Det sägs (jag vet inte om det är bevisat) att tjejer ska ligga 2 år framför killar i utveckligen och det leder ofta till att tjejerna umgås med älde killar. Så då måste man alltså anpassa sig till att se äldre ut. Man måste anstränga sig för tt ha den vuxna stilen. Man ska ha den där trech-coten och dom högklackade skorna på fester. Men då blir min fråga: När ska man hinna vara femton och ha dom lite "töntigare", enkla kläderna? När ska man kunna springa runt i slitna skor som är väligt platta och inge speciella. Ha den jackan som alla har och kostar 200 på h&m? När ska man kunna visa att jag är femton år. Jag vet inte det kanske bara jag som har fått för mig något sånt här dumt eller? Är det bara jag som känner att jag alltid måste se mogen & lite äldre ut än vad jag egentligen är?

Im no one.

Jag har nu bestämt mig för att skapa min alldedes egna anonyma blogg.
Jag vet inte riktigt varför men jag tycker om att skriva och vill inte att folk ska döma mig efter min blogg.
Har haft en folk förut som var väldigt simpel & clean men det blev liksom så att jag kände att jag inte kunde skriva om vad jag vill. Jag kunde inte skriva att jag stör mig på alla i min omgivning för att då skulle alla vänner bli lite snea på en. Så därför har jag bestämt mig för att min blogg ska vara anonym.
Vad vet jag men jag kan tänke mig att det är mycket tråkigare att läsa om någon som man inte vet hur den ser ut (eftersom jag inte tänker lägga ut några bilder på mig) men hoppas det kan bli intressant ändå.
Jag kan nu tänka mig att folk som läser bloggen sitter och tänker att jag är största losern och vågar inte visa vem jag är för att jag är mobbad. Men jag kan tala om att så är det inte. Jag är femton år, har en familj, har vänner, är varken rik eller fattig och lever ett socialt liv som de flesta femtonåringarna i sverigie gör.
men men nog om det! Piz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0